آفوگاتو چیست و چگونه تهیه می شود؟

آفوگاتو نوشیدنی مبتنی بر قهوه ایتالیایی است. آفوگاتو معمولاً با مخلوط کردن عکس های گرم اسپرسو با بستنی یا وانیل ژلاتو ساخته می شود. این مقاله به شما نحوه تهیه آفوگاتو را نشان می دهد.

آفوگاتو چیست؟

آفوگاتو نوشیدنی مبتنی بر قهوه ایتالیایی است. آفوگاتو معمولاً با مخلوط کردن عکس های گرم اسپرسو با بستنی یا وانیل ژلاتو ساخته می شود. آفوگاتو یا آفوگاتو یا قهوه بستنی ایتالیایی غرق شده ، به معنی دسری است که از یک یا دو عکس داغ اسپرسو با بستنی ترجیحاً وانیل تهیه می شود.

نکات مهم در مورد نحوه تهیه

    حتماً قهوه داغ را به بستنی اضافه کنید.
    به محض آماده شدن اسپرسو می توانید آن را به بستنی اضافه کرده و بلافاصله بخورید.
    قبل از شروع آب شدن بستنی ، باید آفوگاتوA خوشمزه را سرو کنید.
    وقتی اسپرسو آماده شد ، یک تکه شکلات کوچک را ذوب کنید و داخل بستنی بریزید.
    قبل از افزودن اسپرسو ، می توانید 30 میلی لیتر نوشیدنی و مواد افزودنی دیگر مانند شربت به بستنی و قهوه اضافه کنید.
    همچنین می توانید به جای قهوه اسپرسو از چای یا داغ زودرس داغ استفاده کنید.
    آفوگاتو را می توان با برش بیسکویت پسته یا گردو سرو کرد.
    به جای اسپرسو می توانید از یک لیوان یا بستنی متوسط ​​نیز استفاده کنید.

تفاوت بستنی معمولی با ژلاتو چیست؟

هر دو کرم حاوی شیر و شکر هستند. با این حال ، نسبت شیر ​​به خامه ژلاتو از بستنی معمولی بیشتر است. تخم مرغ در بستنی معمولی استفاده می شود ، اما در ژلاتو استفاده نمی شود.

ژلاتو بافتی خامه ای و نرم دارد و بیشتر از بستنی معمولی کشیده می شود.

چربی بستنی ژلاتو کمتر از بستنی معمولی است.

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*