نحوه افزودن گزارش ترافیک با استفاده از Google Maps


گزارش های ترافیکی Google Maps به شما امکان می دهد به سرعت تعیین کنید مسیرتان شلوغ است یا خیر. اگر مسافر جاده هستید ، می توانید با افزودن گزارش های ترافیک خود ، Google Maps را به روز کنید. این چگونه است.

این دستورالعمل ها برای همه کاربران تلفن همراه با برنامه Google Maps در Android و iPhone کار می کنند. با این حال ، امتحان این مهم فقط درصورتی که انجام چنین کاری ایمن باشد ، مهم است و یا ممکن است سایر کاربران جاده را در معرض خطر قرار دهید. این عملکرد برای مثال برای مسافر در وسیله نقلیه مناسب است.

برای شروع ، برنامه Google Maps را باز کنید و با استفاده از نوار جستجو در بالای صفحه ، مسیرها را جستجو کنید. پس از ورود به حالت پیمایش ، روی اطلاعات مسیر در پایین رابط ، حاوی ETA ، فاصله و زمان رسیدن ضربه بزنید.

روی اطلاعات مسیر (حاوی ETA) در پایین رابط ناوبری Google Maps ضربه بزنید

با این کار منویی با گزینه های اضافی ، از جمله امکان مشاهده دستورالعمل های نوشته شده و همچنین مشاهده نقشه ماهواره ، ظاهر می شود.

با این حال ، برای افزودن گزارش ترافیک جدید ، روی گزینه “افزودن گزارش” در بالای منو ضربه بزنید.

در منوی دارای گزینه های اضافی برای پیمایش مسیر در Google Maps ، روی ضربه بزنید "گزارش اضافه کنید" گزینه.

چندین وضعیت ترافیک زنده در دسترس است که می توانید با استفاده از ویژگی افزودن گزارش گزارش دهید.

به عنوان مثال ، اگر در ترافیک گیر کرده اید ، می توانید گزینه Overload را انتخاب کنید. در غیر این صورت ، اگر خط بسته باشد ، ممکن است ترجیح دهید گزینه “بسته شدن خط” را انتخاب کنید. با لمس هر یک از این گزینه ها ، این هشدار به مکان فعلی شما اضافه می شود.

برای افزودن آن به مکان Google Maps خود ، روی یکی از گزینه های موجود گزارش ترافیک کلیک کنید

این گزینه ها با توجه به محلی که دارید بسته به نام و در دسترس بودن متفاوت خواهند بود.

به عنوان مثال ، کاربران آمریکایی “Speed ​​Trap” را به عنوان گزینه ای برای هشدار به سایر کاربران برای بررسی سرعت اجرای قانون مشاهده می کنند ، در حالی که کاربران انگلیسی به جای آن “دوربین Speed ​​Mobile” را مشاهده می کنند.

اگر گزارشی را به طور تصادفی اضافه کرده باشید ، چند ثانیه فرصت دارید تا آن را ورق بزنید تا گزارش به Google Maps اضافه شود. اگر گزارش خطا را اضافه کرده اید ، “لغو” را در این مرحله لمس کنید.

ضربه زدن "لغو" برای حذف گزارش ترافیکی که اخیراً اضافه شده است از Google Maps

پس از چند ثانیه ، گزارش برای بررسی توسط کاربران دیگر به Google Maps اضافه می شود. هنگامی که کاربران دیگر از همان منطقه عبور می کنند ، هشدار دهنده ای برای هشدار دادن به آنها در مورد وقفه نشان داده می شود ، تا زمانی که کاربر اعلان های ترافیک Google Maps را غیرفعال نکرده باشد.

متصل: چگونه اعلان های ترافیک Android را غیرفعال کنیم




منبع: khabar-mehman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*