نحوه حذف و بازیابی ایمیل های حذف شده در Gmail


آرم Google Gmail

حذف ایمیل ها فقط یکی از مراحل اولیه بهداشت اولیه صندوق ورودی است ، اما با این کار حذف تصادفی یک ایمیل مهم صورت می گیرد. ما اینجا هستیم تا به شما نشان دهیم چگونه ایمیل ها را حذف کنید و با کمی شانس ، آنها را در Gmail بازیابی کنید.

چگونه ایمیل ها را در Gmail حذف کنیم

حذف ایمیل ها لزوما کار سختی نیست ، اما با داشتن صندوق ورودی کافی ، مطمئناً می تواند دست و پا گیر باشد. هنوز هم باید انجام شود. Gmail به شما راهی می دهد تا ایمیل های خود را مستقیماً از یک مرورگر وب یا از برنامه Gmail در تلفن هوشمند یا رایانه لوحی خود حذف کنید.

ایمیل های Gmail را در یک مرورگر وب حذف کنید

یکی از اصلی ترین مزایای حذف ایمیل ها از یک مرورگر وب ، امکان انتخاب و حذف تمام پیام های نمایش داده شده در یک دسته است – ویژگی موجود در برنامه تلفن همراه نیست.

ابتدا یک مرورگر وب را در رایانه خود باز کنید و وارد حساب Gmail خود شوید. پس از ورود به سیستم ، با کلیک روی کادر کنار ایمیل ، ایمیلهایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. اگر علامت تیک در کادر ظاهر شود و ایمیل با رنگ آبی برجسته شود ، شما ایمیل را با موفقیت انتخاب کرده اید.

همه ایمیل هایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. یا اگر می خواهید همه ایمیل های ظاهر شده در این صفحه را حذف کنید ، می توانید با کلیک روی کادر تأیید بالای ایمیل ها ، آنها را انتخاب کنید.

نکته: می توانید تعداد تنظیمات ایمیل در یک صفحه را در تنظیمات عمومی Gmail تنظیم کنید (نماد چرخ دنده در گوشه بالا سمت راست> مشاهده همه تنظیمات> عمومی> حداکثر اندازه صفحه). حداکثر تعداد ایمیل هایی که می توانید در هر صفحه نمایش دهید 100 ایمیل است.

سپس نماد سطل آشغال را در بالای پنجره ایمیل پیدا کنید. اگر نشانگر ماوس را روی نماد نگه دارید ، نوعی ابزار نشانگر “حذف” ظاهر می شود. اجازه ندهید این نکته شما را فریب دهد – با کلیک بر روی این نماد این کار انجام نمی شود در حقیقت ایمیل ها را حذف کنید آنها را در پوشه سطل زباله قرار می دهد ، جایی که می توانید قبل از حذف خودکار آنها را به طور دائمی حذف کنید یا به مدت 30 روز بگذارید.

برای ارسال ایمیل به پوشه سطل زباله ، روی نماد سطل زباله کلیک کنید

اعلان toast ظاهر می شود که به شما اطلاع می دهد پیام های انتخاب شده به سطل زباله منتقل شده اند. اگر ایمیل اشتباه را به طور تصادفی حذف کنید ، چند ثانیه فرصت دارید تا دکمه “لغو” را فشار دهید تا عمل را فراخوانی کنید. اگر به موقع کلیک نکردید ، نگران نباشید. بعداً هنوز می توانید ایمیل خود را بازیابی کنید.

برای حذف دائمی ایمیل ها ، به پوشه حذف شده ها در پنجره سمت چپ بروید.

با کلیک روی جعبه کنار ایمیل (یا با کلیک روی جعبه بالای صفحه ایمیل برای انتخاب همه ایمیل ها) ایمیل هایی را که می خواهید برای همیشه پاک کنید انتخاب کنید. پس از برجسته سازی ، روی “حذف برای همیشه” کلیک کنید.

هشدار داده می شود: هنگامی که بر روی دکمه “حذف برای همیشه” کلیک کردید ، همین. ایمیل ها از بین رفته اند هیچ پیام تأیید “آیا مطمئن هستید” و هیچ دکمه “لغو” در اعلان تست که ظاهر می شود وجود ندارد.

بازیابی ایمیل های حذف شده بسیار دشوار است. غیرممکن نیست ، اما دشوار است. قبل از کلیک بر روی این دکمه مطمئن شوید که می خواهید ایمیل ها را حذف کنید.

با استفاده از برنامه تلفن همراه Gmail ایمیل های Gmail را حذف کنید

همچنین می توانید با استفاده از برنامه تلفن همراه iPhone ، iPad و Android ایمیل ها را در Gmail حذف کنید. برای این کار ، برنامه را باز کنید و روی نماد گرد در سمت چپ ایمیل ضربه بزنید. علامت تیک ظاهر می شود.

سپس روی نماد سطل زباله ضربه بزنید تا ایمیل به سطل زباله ارسال شود.

یک پیام نان تست ظاهر می شود که به شما اطلاع می دهد ایمیل به سطل زباله منتقل شده است. یک دکمه “لغو” نیز وجود دارد که می توانید برای لغو آن ضربه بزنید. این پیام پس از چند ثانیه ناپدید می شود ، اما اگر این ویژگی را از دست داده باشید ، بعداً می توانید ایمیل را بازیابی کنید.

با انجام اقدامی مشابه در حذف شده ها ، می توانید برای همیشه ایمیل را حذف کنید. روی نماد منوی همبرگر در گوشه سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید.

در منویی که ظاهر می شود ، روی حذف شده ها ضربه بزنید.

در پوشه حذف شده ها ، روی نماد گرد در سمت چپ ایمیل ضربه بزنید و سپس روی نماد سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

منویی در پایین صفحه ظاهر می شود. “حذف برای همیشه” را لمس کنید.

ایمیل های انتخاب شده اکنون برای همیشه حذف می شوند.

اگر ایمیل های زیادی در سطل آشغال وجود دارد و مطمئن هستید که می خواهید آنها را به طور دائمی حذف کنید ، روی دکمه “خالی سطل بازیافت اکنون” در بالای صفحه ضربه بزنید.

پیامی ظاهر می شود که از شما تأیید می کند مطمئن هستید که می خواهید همه نامه های الکترونیکی را برای همیشه حذف کنید. اگر مطمئن هستید ، روی تأیید ضربه بزنید.

همه ایمیل های موجود در حذف شده ها اکنون حذف می شوند.

ایمیل های حذف شده Gmail را از سطل آشغال بازیابی کنید

بازیابی ایمیل های حذف شده ، اگر غیرممکن نباشد ، ممکن است کمی دشوار باشد. با این حال ، بسته به شرایط خود ، ممکن است خوش شانس باشید.

اگر ایمیل را به پوشه ای غیر از سطل آشغال انتقال داده اید ، این کار را انجام نداده اید در حقیقت ایمیل را حذف کنید در اینجا هشدار داده می شود که ایمیل های شما که بیش از 30 روز در سطل آشغال هستند ، به طور خودکار حذف می شوند.

اگر کمتر از 30 روز گذشته است ، به برچسب سطل زباله بروید و ایمیل را پیدا کنید. اگر آنجاست ، روی کادر سمت چپ ایمیل کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید ، سپس روی نماد انتقال به کلیک کنید. در یک دستگاه تلفن همراه ، روی نماد گرد در سمت چپ ایمیل ضربه بزنید ، روی سه نقطه افقی در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید ، سپس روی نماد انتقال به ضربه بزنید.

در منوی ظاهر شده ، برچسبی را که می خواهید ایمیل به آن منتقل کنید کلیک کنید (یا بر روی دستگاه تلفن همراه ضربه بزنید).

ایمیل در پوشه انتخاب شده ظاهر می شود و اکنون از حذف خودکار محافظت می شود.

از Google بخواهید ایمیلهای حذف شده شما را بازیابی کند

با استفاده از گردش کار بازیابی ایمیل می توانید از Google بخواهید که ایمیل های حذف شده شما را بازیابی کند.

برای درخواست ، به صفحه ابزار بازیابی پیام Gmail بروید و اطلاعات حساب خود را تأیید کنید. ایمیلی که در اینجا نشان داده می شود ایمیلی است که در حال حاضر با آن وارد شده اید. اگر به سیستم وارد نشده اید ، باید این کار را انجام دهید.

برای تأیید حساب ایمیل خود ، “بعدی” را کلیک کنید.

سپس باید حساب خود را ایمن کنید (Google توصیه هایی در مورد نحوه ایمن سازی آن ارائه می دهد) و رمز ورود خود را تغییر دهید. Google پیوندهایی به صفحه ارائه می دهد – فقط روی آنها کلیک کنید و جریان را دنبال کنید.

برای رفتن به مرحله بعدی روی “بعدی” کلیک کنید.

سپس از شما خواسته می شود که اطلاعات حساب خود را دوباره تأیید کنید. این دقیقاً همان کاری است که شما در مرحله اول انجام دادید. روی Next کلیک کنید. با کلیک بر روی ادامه ، Google می تواند ایمیل های شما را بازیابی کند یا خیر.

در عرض چند دقیقه یک پیام خطا یا یک پیام موفقیت دریافت خواهید کرد. اگر پیام خطایی دریافت کنید ، دیگر کاری نمی توانید انجام دهید – ایمیل ها از سرورهای Google پاک می شوند. در صورت دریافت پیام موفقیت ، باید ایمیل های خود را طی 24 ساعت آینده دریافت کنید.

همانطور که در پیام موفقیت آمده است ، ایمیل های شما باید در قسمت “همه نامه ها” در سمت چپ صندوق ورودی شما ظاهر شوند. همچنین می توانید از ویژگی جستجوی Gmail برای یافتن ایمیل خود استفاده کنید.

ایمیل های Gmail را از Google Workspace بازیابی کنید

Google Workspace ابزارها و ویژگی های عالی را ارائه می دهد که با حساب Gmail رایگان خود پیدا نخواهید کرد. با یک حساب Gmail رایگان ، می توانید ایمیل های حذف شده را در مدت 30 روز بازیابی کنید. Google Workspace یک پنجره 25 روزه دیگر به شما می دهد.

برای بازیابی ایمیل ها باید یک مدیر فضای کاری باشید. در غیر این صورت ، باید از سرپرست Workspace بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد.

وارد حساب سرپرست در فضای کاری خود شوید و “کاربران” را کلیک کنید.

از لیست کاربران ، کاربری را که می خواهید ایمیل برای او بازیابی کند ، انتخاب کنید.

یک کاربر را از لیست انتخاب کنید

در پنجره سمت چپ روی «بازیابی اطلاعات» کلیک کنید.

پنجره Data Recovery ظاهر می شود. محدوده تاریخی را که می خواهید از طریق آن ایمیل ها را بازیابی کنید ، انتخاب کنید ، “Gmail” را از فهرست کشویی “برنامه” انتخاب کنید ، سپس “بازیابی” را کلیک کنید.

یک اعلان نان تست نشان داده می شود که داده ها به زودی در Gmail در بازیابی می شوند .


حذف تصادفی یک ایمیل مهم بدون شک یک رویداد استرس زا است. اگر این بار موفق به بازیابی ایمیل خود نشدید ، برای جلوگیری از تکرارهای بعدی در گام مناسب ، پشتیبان گیری از ایمیل های خود را انجام دهید.




منبع: khabar-mehman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*