10 روش برای سرخ کردن غذاهای جانبی شکرگذاری – LifeSavvy


لورا لیا / LL متعادل

جدال برای جای گرفتن در تنور در روز شکرگذاری گذشته است. در عوض ، از یک سرخ کن عمیق برای ایجاد کناره های کاملاً ترد استفاده کنید. این همه مزایای اجاق گاز همرفت را دارد اما به حداقل مقدار اجاق گاز و تقریباً بدون چربی نیاز دارد. از این بهتر نمی شود!

به راستی ، چگونه می تواند بهتر باشد؟ تزیینی ترد و معطر و بدون لکه روغن اجتناب ناپذیر تا زمان ورود سرخ کن به بازار غیرممکن به نظر می رسید. اما اکنون که این واقعیت است ، کار در شکرگذاری کاملاً بدیهی به نظر می رسد.

از این گذشته ، جشنواره بوقلمون به دلیل سبک بودن مشهور نیست. در حال حاضر مقدار زیادی چربی روی میز بین آبغوره خامه ای با لوبیا سبز و سس که به طور مداوم از بین می رود وجود دارد. طرف سرخ شده بدون نیاز به روغن اضافی یا کره ، کل بحران رضایت بخش را ایجاد می کند.

اگر این برای جلب ما کافی نبود ، یک دستگاه سرخ کن عمیق موجب صرفه جویی در املاک و مستغلات با ارزش در اجاق گاز می شود. دیگر در انتظار تهیه ظرف غذای آخر نیست و دیگر سعی در گرم نگه داشتن ظروف برای مدت طولانی نیست. فقط یکی از کناره های خود را در یک سرخ کن عمیق درست کنید و تدارکات اجاق های تعطیلات را ساده کنید.

سیب زمینی سرخ کن هوا

سرخ کن عمیق ، سیب زمینی شیرین پخته شده
CourtneySweets.com

وقتی به شکرگذاری فکر می کنید ، احتمالاً به سیب زمینی له شده فکر می کنید. اما سیب زمینی های ترد نیز لیاقت قرار گرفتن روی میز را دارند. پودینگ های ترد با سس احتمالاً یکی از بهترین تزییناتی است که می توانید ایجاد کنید. و سیب زمینی سرخ کرده از سیب زمینی شیرین وقتی با شکر دارچین چاشنی شود و با سس کرن بری سرو شود بسیار لذیذ است. اما در اینجا متوقف نشوید ، سیب زمینی سرخ شده نیز گزینه بسیار خوبی است!

سبزیجات سرخ کن

لوبیای سبز سرخ کن هوا
دستور العمل های شربت خانه

جای فر در روزهای تعطیل بسیار محبوب است ، بنابراین پختن سبزیجات خود را در یک سرخ کن با اجاق گاز یک فرصت عالی است! بحران رضایت بخشی که هر یک از این غذاهای فرعی ارائه می دهد مطمئناً در سفره شکرگذاری استقبال می شود.

ما همچنین ایده استفاده از تزئینات خلاقانه برای افزودن کمی ادویه اضافی را دوست داریم. غذاهای سنتی برای تعطیلات اغلب مواد اسیدی ندارند. اما این کناره ها ، که در یک مرکبات تند یا سس بوفالوی تند لباس پوشیده اند ، کنتراست بسیار مورد نیاز پوسیدگی سس و سیب زمینی را ایجاد می کنند.

سرخ کن هوا لقمه های پخته شده

عسل سرخ کن هوا و گلوله های پنیر بز
نیش خلاقانه

بیشتر آنها می توانند به عنوان پیش غذا دو برابر شوند. اما شک داریم که اگر کسی بقیه روزهای تعطیل را درست به آنها سرویس دهید ، ناراحت باشد. از این گذشته ، دست کشیدن از گوی سرخ شده در هوا ، دانه های خشخاش و پنیر بدون احساس گناه ، به معنای زیر س questionال بردن سلامتی شما است ، مهم نیست که چه زمانی سرو می شود.

بنابراین با مشکلات فضای موجود در اجاق خداحافظی کرده و به تزیین های ترد و معطر سلام برسانید. آنچه شما نیاز دارید یک قطعه کوچک املاک و مستغلات و مدرن ترین ابزار آشپزخانه است: یک سرخ کن عمیق!




منبع: khabar-mehman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*