سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم 2023-04-14
سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور
برای خشک کردن بقیه سیرهای تازه باید ساقه های سیر را در کنار هم قرار دهید و به وسیله یک بند ببندید. سپس دسته سیر را در مکانی که گردش هوای مناسبی دارد و نور آفتاب به آن برخورد نمی کند، آویزان کنید. همچنین میتواندی به ازای هر قسمت سیر ۲ قسمت روغن زیتون را در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و آنها را مخلوط کنید . مخلوط را داخل یک ظرف سر بسته ریخته و داخل فریزر قرار دهید . این روش برای استفاده از سیر برای پخت و پز بسیار عالی میباشد . اگر از روش روغن زیتون استفاده کردید به هیچ وجه سیر را در دمای اتاق قرار ندهید و حتما در یخچال نگهداری کنید .
سیر سیاه دکتر بیزیک روش معمول برای استفاده از سیر این است که چند حبه سیر تازه را با پرس فشار دهید ، سپس آن را با روغن زیتون فوق بکر و کمی نمک مخلوط کنید. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود.
توجه داشته باشید که سیر خشک یا همان پودر سیر حتماً باید در یک ظرف در بسته نگهداری شود. یکی دیگر از روش های موثر برای نگهداری سیر، استفاده از روغن است. شما می توانید سیر ها را به خوبی پوست بکنید و آن ها را بشویید. سپس وقتی که سیر ها خشک شدند، آن ها را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
با این روش هم روغن شما به سیر آغشته می شود و هم سیرها تا مدتی قابل نگهداری می شوند. می توانید از این روغن زیتون و سیر برای طعم دادن به غذاها و انواع سالاد استفاده کنید. برای نگهداری از ترکیب روغن زیتون و سیر باید آن را در یخچال قرار دهید. یکی دیگر از روش های نگهداری از سیر قرار دادن آن در یخچال است. برای این کار باید سیرها را در کشوی داخل یخچال قرار دهید.
شما میتوانید حبههای سیر را خرد کنید و در یخچال نگهداری کنید. خرد کردن سیرها مانع از جوانهزنی مجدد آنها میشود. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم. تفاوت سیر معمولی با سیر سیاه یکی از مهمترین دلایلی است که بسیاری تمایل به مصرف سیر سیاه دارند.
طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید.
برای نگهداری سیر به مدت طولانی روشهای مختلفی مثل منجمد کردن، خشک کردن، روغنی و ترشی کردن وجود دارد. همچنین با روشهای مناسب برای تازه نگهداشتن سیر میتوانید بوتههای سیر را تا مدتها سالم و تازه نگه دارید. در اینجا میتوانید روشهای نگهداری سیر در منزل را بیاموزید. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. چرا که سیر سیاه ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد.
بنابراین اگر شما هم به دنبال راهی برای نگهداری طولانی مدت سیر هستید و می خواهید ماندگاری آن را افزایش دهید، حتما این 5 بهترین روش نگهداری سیر را بیاموزید. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. هنگامی که برشهای سیر ترد و خشک شدند، آنها را میتوانید به همین شکل در یک ظرف درب بسته نگهداری کنید، یا پیش از آن، با استفاده از دستگاه مخلوطکن خرد کنید. تا وقتی سیر خشک داخل ظرف درب بسته و محکمی باشد، در دمای اتاق به خوبی برای چندین و چند ماه دوام میآورد. با نزدیک شدن به بهار، فصل سیر تازه آغاز میشود و کمکم بعد از پایان تابستان و با ورود به فصل سرما دیگر خبری از سیر تازه نیست.
طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبههایی پوستکننده و آماده مصرف پیدا میکنید که درون محفظههای شیشهای بستهبندی شدهاند. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود.
اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، میتوانند از ایجاد آنزیمهایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع میکنند، جلوگیری کنند. این امر با افزایش سن و پوکی استخوان یک خطر بسیار مهم است. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. سیر باید سفت و دارای پوست کاغذی باشد و جوانه نداشته باشد . سیر نرم نشان دهنده زیاد رسیدن آن میباشد و زیاد ماندگاری ندارد .
هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. برگ های سیر ساقه های گلی هستند که از پیاز سیر سرچشمه می گیرند.
بوتههای سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرمنگهداشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرامپز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. سیر خشک شده یکی از چاشنیهای ضروری در آشپزی است که طعم و عطر بینظیری به غذاها میبخشد. این ماده مغذی نه تنها طعم لذیذی دارد، بلکه ماندگاری طولانیتری نسبت به سیر تازه دارد.
با این روش میتوانید سالهای سال سیر را در یخچال نگه دارید. برای تهیه سیر سیاه به کمک پلوپز، پیش از هر چیز بهتر است پلوپز را در حیاط یا تراس قرار دهید؛ زیرا سیر بوی شدیدی هنگام پختن آزاد میکند. سیر خشک را در پلوپز بچینید و فاصله بین حبهها بگذارید. درب پلوپز را ببندید و به مدت ۲ هفته روی درجه «گرم نگهدارید» قرار دهید. اگر قصد دارید از روشی برای نگهداری از سیر استفاده کنید که هیچگاه خراب نشود، قرار دادن آن در سرکه و درست کردن سیر ترشی بهترین کار است. اضافه کردن مقداری نمک به این ترکیب نیز موجب خوش طعم شدن آن می شود.
پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. بهترین روش نگهداری سیر را در این مقاله خواهید خواند. سیر از سبزیجات با خواص درمانی فوق العاده است که با توجه به کاربرد پزشکی که دارد، مصرف همیشگی آن توصیه میشود.
بهترین دمای نگه داری سیر ۱۶ درجه سانتی گراد می باشد . نگه داری در یخچال امکان دارد باعث رشد قارچ در سیر شود . احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. میتوانید این سیر را به شکلهای مختلفی مانند بوتههای کامل یا پودر از فروشگاههای آنلاین، عطاریها و فروشگاههای محصولات سلامتی تهیه کنید.
در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند. سیرها را در یک ظرف مناسب داخل زودپز قرار دهید و با فویل آلومینیومی یا پارچهای کمی ضخیم بپوشانید؛ سپس درب زودپز را ببندید و آن را روی حالت «گرمکن» تنظیم کنید. در فرایند تخمیر، دما و رطوبت باید در محدودهای خاص نگهداری شود و دستگاه تخمیر سیر سیاه به طور دقیق این شرایط را فراهم میکند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. بعد از خارج کردن سیر از بوته سریعا آن را مصرف کنید . وقتیکه سیر را از بوته جدا کنید عمر مفید آن به شدت کاهش میابد . بوته سیر ۸ هفته و حپه سیر جدا شده از بوته ۳ تا ۱۰ روز ماندگاری دارد . اگر سیر نرم شده بود یا جوانه زده بود وقت دور انداختن آن است .
فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. آنها یک ته رنگ ملایم تند و همچنین طعمی سبز و ملایم دارند. بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند. پژوهشهایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و میتواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. شیشه حاوی سیر و روغن را در یخچال قرار دهید و برای ۶ الی ۷ ماه می توانید هر موقع سیر نیاز داشتید، چند حبه را از روغن دربیارید و استفاده کنید. روغنی هم که روی سیر ریختید، طعم و بوی سیر را می گیرد و می توانید برای غذا یا سالاد استفاده کنید. هر ۵ الی ۱۰ دقیقه بهش سر بزنید و ببنید مغز سیر کاملاً خشک شده باشد.
سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد.
تا با کاربردهای جالب سیر به جز استفاده در غذا آشنا شوید. قرار دادن سیر در رژیم غذایی به ویژه سوپ و سس عالی است. سیر دارای اثرات مفیدی بر علل شایع بیماری مزمن است ، بنابراین منطقی است که می تواند به شما کمک کند عمر طولانی تری داشته باشید. این واقعیت که می تواند با بیماری های عفونی مبارزه کند عامل مهمی است ، زیرا علل شایع مرگ و میر هستند ، به ویژه در افراد مسن یا افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند. سطوح بالای تری گلیسیرید یکی دیگر از عوامل خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی است ، اما به نظر می رسد سیر تأثیر قابل توجهی بر سطح تری گلیسیرید ندارد.
میتوان سیر را درون کیسههای نخی قرار داد و آنها را در جایی آویزان کرد. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. یکی از بهترین روش ها این است که سیر را بدون جدا کردن بوته سبزش در یک محیط بسیار سرد و تاریک آویزان کنید. اولین روش این است که سیرها را داخل یک کیسه نخی یا توری بگذارید. کیسه ای که استفاده می کنید حتماً باید قابلیت عبور جریان هوا را داشته باشد.
برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. سیر گیاهی است که به دلیل داشتن خواص زیاد برای بدن و همچنین کاربردهای پزشکی اهمیت زیادی دارد . نگهداری اصولی سیر بسیار مهم میباشد زیرا باعث خراب نشدن ، ماندگاری بسیار طولانی تر و حفظ خواص آن خواهد شد .
سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید میشود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) میگویند. برای درست کردن پودر سیر ابتدا باید سیر را خشک کنیم. برای خشک کردن سیر یا باید از هوای آزاد و خورشید استفاده کنید یا گرمای فر یا مایکروویو. برای نگهداری مدت خیلی طولانی سیر باید از یکی از روش های زیر استفاده کنید تا بتوانید تا بیشتر از یکسال سیر را نگهداری کنید. دمای بخاری باید بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد باشد؛ اما روشهای دیگر معمولاً بهتر عمل میکنند. پس از ۲ هفته، سیر باید نرم، تخمیر شده و سیاه شده باشد.
شرکت اثاره با یک دهه تجربه در صنعت درای فروت (تولید میوه خشک) مشغول فعالیت است. ویژگی منحصر به فرد این شرکت حضور مستقیم در بازار میوه و تسلط بر این بازار است. بسته بندی و نگهداری حرفه ای محصولات در این شرکت باعث شده است کیفیت و رنگ و بوی تولیدات آن برتر از سایرین باشد.
سیر تغییرات زیادی میکند و تشخیص زمان آمادهشدن آن دشوار است. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد.
مکمل های سیر به عنوان عملکرد سیستم ایمنی بدن شناخته شده اند. طول متوسط علائم سرماخوردگی را تا 70 درصد کاهش داد. نور خورشید باعث فاسد شدن سیر می شود و گرما بوی سیر را پخش میکند . بوته های سیر را در سبدی کنار آشپزخانه آویزان کنید. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند.
با این حال دقت کنید نباید مخلوط به دمای اتاق برسد زیرا باعث رشد باکتری ها خواهد شد. سیر ها را حبه کنید و سپس پوست آن ها را به خوبی بکنید. سیر ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
باید به این نکته توجه کنید بلافاصله بعد از خارج کردن سیر از فریزر از آن استفاده کنید زیرا اگر یخ آ آب شود سیر شل شده و بافت آن تغییر میکند. از گذشته تاکنون اکثر مردم از سیر در پخت غذا و درمان برخی از بیماری ها استفاده می کردند. سیر یک گیاه بسیار قدیمی است و روشهای نگهداری بسیار متفاوتی برای آن وجود دارد. در این متن همراه ما باشید تا روش های عالی برای نگهداری سیر در خانه برای مدت طولانی را برای شما توضیح دهیم.
این روش یکی از رایجترین روشها برای نگهداری طولانیمدت سیر است. شما باید سیر را به پوره تبدیل کنید یا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. میتوانید سیر شسته شده را به مکعبهای کوچکتر خرد کنید و سپس در یک ظرف یا کیسههای مخصوص نگهداری قرار دهید تا زمانی که به آنها نیاز دارید، در دسترس باشند.
سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی میشود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز میکند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید.
شما می توانید سیرها را به شکل حبه ای خشک کنید یا آن ها را ورقه ای کرده و خشک کنید. برای این کار حتما از این دو روش برای خشک کردن سیرها استفاده کنید. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد.
در این مقاله از بست آف پرشین ما به شما بهترین روشها و نکات برای تهیه سیر سیاه در منزل را معرفی خواهیم کرد. حبههای سیر را داخل ظرف شیشهای بریزید و نمک و سرکه به آنها اضافه کنید. برای نگهداری از سیر روش های زیادی وجود دارد که هر کدام می تواند ماندگاری سیر را برای مدت مشخصی افزایش دهد.